Evenementen

Zeilevenementen in Nederland

Venturi-Sailing verzorgt zeilevenementen op maat voor groepen, families, vrienden of collega’s. Geheel verzorgd, ontvangst met koffie en bolus, lunch en diner of alleen een boot met schipper. Wij bieden voor elk budget wel een heerlijk dagje uitwaaien op de Oosterschelde. Zeilen in teamverband, een geheel verzorgde dag uit met uw team, vrienden of familie. Ook meerdaagse zeilevenementen mogelijk.

Yerseke is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in de Zeeuwse delta, Grevelingen of Veerse Meer maar ook de  Belgische kust of een oversteek naar Engeland behoren tot de mogelijkheden. U vindt ons aan de jachthaven van Yerseke, Kettingweg 4 direct naast het kantoor van de havenmeester en het verenigingsgebouw van Watersportvereniging Yerseke.

Zeilevenementen in het buitenland

Graag nemen wij u mee naar een van de mooiste zeilgebieden van Europa, Kroatië.

Wij verzorgen kleine maar ook grote zeilevenementen vanuit verschillende vertrekhavens in Kroatië in samenwerking met onze locale partners. Uw eigen regatta met identieke schepen tot wel 150 personen, eten, drinken en entertainment op de wal: wij verzorgen het geheel.

Natuurlijk is het ook mogelijk met een team deel te nemen aan verschillende wedstrijden die het gehele jaar door georganiseerd worden in Kroatië. Interesse mail of bel.

info@venturi-sailing.nl   +31 (0)6 21526278

Menu