Jachtverhuur

Zeiljacht verhuur in Zeeland, Kroatië en Griekenland

Venturi-Sailing verzorgt zeiljacht verhuur al meer dan 15 jaar, zeiljachten vanuit het mooie Yerseke aan de Oosterschelde. De verhuur zeiljachten bestaat uit moderne sportieve en recreatieve  jachten vanaf 28ft, alle met mogelijkheid tot overnachten. We bieden jachten met 2, 3 en 4 hutten tot maximaal 9 gasten, ook te huur met schipper.

We verhuren zowel sportieve, zo goed als nieuwe, Dehler jachten, zeer compleet uitgerust als ook echte familie zeiljachten zoals de Bavaria 30 en 46 cruiser. Zeiljacht verhuur vanuit Yerseke, zeer compleet uitgeruste jachten, zo hebben we standaard een opblaasbare bijboot, nespresso apparaat op de meeste jachten en leveren we de boten op met opgemaakte bedden in de hutten. Alles om uw zeilvakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast de eigen zeiljacht verhuur vloot in Yerseke beschikken we ook over eigen zeiljachten in Griekenland en een vaste partner in Kroatië. Vanuit onze partner in Sibenik organiseren wij onze flottielje tochten in voor en najaar en zomermaanden. Omdat we iedereen de perfecte zeilvakantie willen bezorgen hebben we zowel in Kroatië en Griekenland een aantal verhuur partners speciaal geselecteerd. Deze door ons geselecteerde partners bevelen we graag aan vanwege hun kwaliteit en service. Om dit te bewaken brengen we regelmatig een bezoek aan deze bedrijven. U vindt hun in Kroatië, Sibenik en Griekenland, Athene, Alimos en Volos.

In Alimos Griekenland hebben we since 2021 een nieuwe Dufour 360GL die we verhuren voor een onvergetelijke zeilvakantie in onder andere de Cyclade.

Zeeland

Kroatië

Griekenland

Buitenland

Uw eigen jacht verhuren

Zowel voor onze zeiljacht verhuur vloot in Zeeland als ook voor de verhuurvloot vanuit Alimos, Griekenlan en Sibenik, Kroatie zijn wij op zoek naar nieuwe investeerders. Altijd al een eigen jacht willen hebben maar te weinig tijd om deze te onderhouden of veel zelf te varen. Dan bieden wij u de mogelijkheid van buy and charter, zorgeloos jachtbezit. Wij bieden aantrekkelijke korting op de aanschaf die oplopen tot wel 20% van een nieuw jacht in combinatie met verhuur.

Buy and Charter eigenaren gezocht

Verhuur van uw eigen schip

Aantrekkelijke hoge kortingen op nieuwe Dufour jachten, Dufour 310 GL, Dufour 350 GL, Dufour 382 GL, Dufour 412 of de nieuwe Dufour 430 GL. Naast een aantrekkelijke korting kunt u ook de btw terugvragen zo bespaart u enorm op uw investering. Vraag ons naar de voorwaarden!

Ook jong gebruikte zeil en motorjachten zijn welkom, Hallberg Rassy, Grand Soleil, Jeanneau, Beneteau, Hanse, Marex, Fairline.

Dufour 365GL Tatomir
Beneteau First 285 Seagull
Menu