Jachtverhuur

Jachtverhuur Zeeland, Kroatië en Griekenland

Venturi-Sailing verhuurt al meer dan 10 jaar kajuitjachten vanuit het mooie Yerseke aan de Oosterschelde. De verhuurvloot bestaat uit moderne jachten vanaf 7,5meter, alle met mogelijkheid tot overnachten.

Naast de eigen verhuurvloot in Yerseke beschikken we ook over eigen zeiljachten in Kroatië. Deze zijn ondergebracht bij onze partner in Sibenik vanwaar wij ook onze flottielje tochten organiseren. Omdat we iedereen de perfecte zeilvakantie willen bezorgen hebben we zowel in Kroatië en Griekenland een aantal verhuur partners speciaal geselecteerd. Deze door ons geselecteerde partners bevelen we graag aan vanwege hun kwaliteit en service. Om dit te bewaken brengen we regelmatig een bezoek aan deze bedrijven. U vindt hun in Kroatië, Sibenik en Griekenland, Athene en Volos.

In Sibenik, Kroatië beschikken we tevens over een eigen Dufour 365 GL die we verhuren en gebruiken voor de begeleiding van onze flottielje tochten.

Zeeland

Kroatië

Griekenland

Buitenland

Uw eigen jacht verhuren

Zowel voor onze verhuur vloot in Zeeland als ook voor de verhuurvloot vanuit Sibenik zijn wij op zoek naar nieuwe investeerders. Altijd al een eigen jacht willen hebben maar te weinig tijd om deze te onderhouden of veel zelf te varen. Dan bieden wij u de mogelijkheid van buy and charter, zorgeloos jachtbezit. Wij bieden aantrekkelijke korting op de aanschaf van een nieuw jacht in combinatie met verhuur.

Buy and Charter eigenaren gezocht

Verhuur van uw eigen schip

Aantrekkelijke hoge kortingen op nieuwe Dufour jachten, Dufour 310 GL, Dufour 350 GL, Dufour 382 GL, Dufour 412 of de nieuwe Dufour 430 GL. Naast een aantrekkelijke korting kunt u ook de btw terugvragen zo bespaart u enorm op uw investering. Vraag ons naar de voorwaarden!

Ook jong gebruikte zeil en motorjachten zijn welkom, Hallberg Rassy, Grand Soleil, Jeanneau, Beneteau, Hanse, Marex, Fairline.

Dufour 365GL Tatomir
Beneteau First 285 Seagull
Menu