Lesschepen

Voor het leren zeilen, CWO jachtzeilen, op kajuitjachten maken we onder meer gebruik van de Beneteau First 285, Dufour 310GL of de Dufour 365.

De jachten van Venturi sailing beschikken over een standaard grootzeil met of zonder lazy bag en rolfok/ genua. De Beneteau First 285 beschikt daarnaast over een spinnaker en de Dufour 365GL over een gennaker.

We beschikken daarnaast over diverse sportieve jachten, Dehler 38SQ, Beneteau First 36.7 met gennaker of spinnaker, zowel op rol als met slurf.

Uiteraard is het ook mogelijk, op verzoek, les te nemen op een van onze grotere jachten met dubbel stuurwiel. Zoals onze Bavaria 46 cruiser met boegschroef en rolgrootzeil.

Standaard zijn alle jachten van de nodige veiligheidsmiddelen voorzien voor het varen op de Oosterschelde. Zo beschikken de grotere jachten standaard over een reddingsvlot en hebben we op alle jachten automatische reddingsvesten.

De kleinere jachten zoals de Beneteau First 285 en Bavaria 30 cruiser zijn ook aantrekkelijke voor een dagje zeilen op de Oosterschelde.

Menu