Flottielje zeilen

Onbekend vaarwater, nog niet zoveel zeilervaring, liever varen in groepsverband of gewoon lekker onbezorgd vakantievieren sluit je dan aan en kom flottielje zeilen met ons in Kroatië.

Flottielje zeilen is voor zowel de beginnende zeiler als de gevorderde zeiler. De beginnende zeiler krijgt net dat stukje ondersteuning met aan en afmeren, tochtvoorbereiding en het varen in een onbekend gebied. Voor de ervaren zeiler zal het zeilen in groepsverband i.v.m. de kinderen misschien belangrijker zijn dan de ondersteuning. Wat we ook wel horen is dat men gewoon lekker vakantie wil houden en geen zin heeft na te denken over waar vandaag heen te varen. Als flottielje leiding proberen wij u langs de mooiste plekjes te begeleiden.

Ga mee flottielje zeilen in Kroatie met Venturi-Sailing

Wij organiseren ons flottielje zeilen al vanaf 2002 in eigen beheer. Onze flottielje leiding bestaat uit ervaren gediplomeerde instructeurs, dagelijks werkzaam in de watersport. Als ervaren kajuitjacht instructeur helpen wij u graag met het varen en ontdekken van dit mooie, misschien wel mooiste, vaargebied.

Wij vertellen u dan ook graag en met passie over het varen en de unieke plekjes.

Tijdens het flottielje zeilen is er “maar” ruimte voor maximaal 6 jachten om aan te sluiten omdat we de groepsgrootte overzichtelijk willen houden. Dit geeft ons tevens het voordeel dat we flexibel kunnen blijven met betrekking tot route en te bezoeken havens.

We hebben gekozen voor Sibenik als vertrekhaven, dit biedt ons de mogelijkheid zowel de grotere zuidelijke eilanden, Solta/Brac/ Havr/Korcula, te bezoeken als het unieke nationaal park Kornati en natuurpark Telascica en natuurlijk ook mooie oude steden zoals Zadar, Split en Trogir.

Uitstekende en nette jachten, service en vriendelijk personeel zijn belangrijk in de keuze van onze partner jachtverhuurders ter plaatse. Daarom kiezen wij onder andere voor de jachten van NCP & Mare. Wanneer u aankomt ligt het jacht echt voor u klaar, de bedden zijn opgemaakt en er staat een flesje wijn op u te wachten.

Bij alle jachten van NCP & Mare bieden wij een gratis Stand up paddle board tijdens de flottielje periode.

De vakantie begint meteen bij aankomst op de jachthaven in Sibenik.

Tijdens de weken hebben we een globaal programma, de richting is niet van te voren helemaal bepaald al brengen we vaak een een bezoek aan het Nationaal park Kornaten en natuurpark Telascica. We leggen bewust niet de gehele week van dag tot dag vast maar laten dit ook enigszins afhangen van weer en groep samenstelling. Op de dagen met lekkere wind gaan we liever wat verder zeilen dan kunnen we op dagen zonder wind een extra duik in het heerlijke water nemen of bezoeken we een extra dorpje.

Flottieltje Zeilen Kroatië 2024

  • 20 juli t/m 27 juli
  • 27 juli t/m 3 augustus
  • 21 september t/m 28 september

De vertrekhaven ook dit jaar  SIBENIK, NCP marina Mandalina. Zie hieronder enkele beschikbare boten met prijzen  incl. transitlog, vroeg boek korting op de huur van het jacht tot 31-1-2024, inclusief bijboot met buitenboordmotor, wifi, lakens/ dekbedden/ handdoeken en eindschoonmaak.

Inclusief gratis gebruik Stand Up Paddle board tijdens de huurperiode bij alle NCP&mare jachten.

Flottielje bijdrage € 330,- per deelnemend jacht per week.

In juni 2024 organiseren wij net als afgelopen jaren een speciale training dag  voor alle flottielje deelnemers en overige geïnteresseerde. De kosten voor deze dag bedragen € 220,- inclusief lunch, koffie en thee.

Aanmelden: info@venturi-sailing.nl

juli
aug.
Dufour 375 GL 2014 3 hutten/ 6+2 € 3500
Dufour 350 GL 2016 3 hutten/ 6+2 € 3300
Dufour 382 GL 2016 3 hutten/ 6+2 € 3900
Elan 44 imperesion 2016 3 hutten/ 6+2 € 4300

Bovenstaande prijzen zijn indicatief en kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van eventuele kortingen en acties. Bovenstaande huurprijzen zijn exclusief  10%  vroegboekkorting en exclusief flottielje kosten € 330,-.

Naast onze eigen flottielje tochten bieden wij tevens tochten aan via onze partner mochten bovenstaande data voor u niet passend zijn.

Menu