Zeilvakantie Kroatië

Een van de mooiste bestemmingen voor een vaarvakantie in Europa met een kustlijn van 5835 km en 1185 eilanden waarvan er 67 bewoond zijn. De Adriatische zee is een van de schoonste en kalmste zeeën in Europa. Het ideale vaargebied ook voor de beginnende zeiler.

Venturi-Sailing kiest bewust om met een select aantal verhuurder samen te werken, verhuurder die staan voor kwaliteit en service. Uiteindelijk zoekt u een zorgeloze, onvergetelijke vaarvakantie in Kroatië op uw zeil of motorjacht.

Onze thuisbasis is Sibenik, Marina Mandelina waar zich ook onze belangrijkste partner, NCP&Mare, bevindt. In deze verhuurvloot is ook onze eigen Dufour 365GL opgenomen en de jachten van NCP&Mare gebruiken we voor onze flottielje tochten. De verhuurvloot van NCP&Mare bestaat naast de standaard toerjachten zoals Dufour, Beneteau en Hanse uit een grote vloot Grand Soleil zeiljachten en Motorjachten. Meer info over de NCP&Mare vloot vindt u op www.vaarvakantiekroatie.nl

Mocht u echter uit een andere haven willen vertrekken is dat ook geen probleem. Ook vanuit Zadar, Split of Dubrovnik kunnen we u aan een passend jacht helpen.

Onze flottielje tochten, die wij in eigen beheer organiseren en begeleiden, vertrekken echter altijd vanuit Dalmatie, midden Kroatië, Sibenik. Hiervandaan liggen verschillende nationale parken binnen bereik zoals de Kornaten en de watervallen van KRKA.

meer weten over de Nationale parken: www.kornati.hr / www.npkrka.hr

Flottielje zeilen

Zelfstandig varen

Short Sailing Kroatië

Kroatië strekt zich uit van de uiterste oostelijke hellingen van de Alpen in het noordwesten tot de Pannonische laagvlakte en de oever van de Donau in het oosten. Het centrale deel wordt bedekt door het bergmassief Dinara en het zuidelijke deel eindigt aan de kust van de Adriatische Zee.

Menu