Zeilvakantie Kroatië

Een van de mooiste bestemmingen voor een vaarvakantie met een zeiljacht, catamaran of motorjacht in Europa met een kustlijn van 5835 km en 1185 eilanden waarvan er 67 bewoond zijn. De Adriatische zee is een van de schoonste en kalmste zeeën in Europa. Het ideale vaargebied zeker ook voor de beginnende zeiler vanwege de mogelijkheden en beschutte en eventueel beperkte afstanden die je kunt varen.

Venturi-Sailing kiest bewust om met een select aantal verhuurder samen te werken, verhuurder die staan voor kwaliteit en service. Uiteindelijk zoekt u een zorgeloze, onvergetelijke vaarvakantie in Kroatië op uw zeil of motorjacht.

Onze thuisbasis is Sibenik, Marina Mandelina waar zich ook onze belangrijkste partner, NCP&Mare bevindt. Wij hebben jaren ons eigen zeiljacht de Dufour 365GL in de vloot van NCP&Mare gehad voor het begeleiden van onze flottielje tochten. De verhuurvloot van NCP&Mare bestaat naast de standaard toerjachten zoals Dufour, Beneteau en Hanse uit een grote vloot Grand Soleil zeiljachten, Motorjachten en catamaran. Meer info over de NCP&Mare vloot vindt u op de site van NCP via de volgende link, vaarvakantiekroatie

Mocht u echter uit een andere haven willen vertrekken is dat ook geen probleem. Ook vanuit Zadar, Split of Dubrovnik kunnen we u aan een passend jacht helpen.

Onze flottielje tochten, die wij in eigen beheer organiseren en begeleiden, vertrekken echter altijd vanuit Dalmatie, midden Kroatië, Sibenik. Hiervandaan liggen verschillende nationale parken binnen bereik zoals de Kornaten en de watervallen van KRKA.

meer weten over de Nationale parken: www.kornati.hr / www.npkrka.hr

Flottielje zeilen

Zelfstandig varen

Short Sailing Kroatië

Kroatië strekt zich uit van de uiterste oostelijke hellingen van de Alpen in het noordwesten tot de Pannonische laagvlakte en de oever van de Donau in het oosten. Het centrale deel wordt bedekt door het bergmassief Dinara en het zuidelijke deel eindigt aan de kust van de Adriatische Zee.

Menu