Buy and charter

Zeiljacht verhuren is snel interessant!

Gemiddeld vaart een eigenaar 28 dagen per seizoen met zijn eigen jacht. De rest van het jaar ligt zijn motor of zeiljacht stil en kost dit feitelijk geld. In zo’n geval is uw zeiljacht verhuren, zeiljacht charter investment ofwel buy and charter interessant.

U verhuurt uw eigen jacht via Venturi Sailing vanuit Yerseke aan de Oosterschelde.

Zeiljachtenverhuur/ buy and charter via Venturi-Sailing kent prettige voorwaarden.

  • Maximale korting op aankoop van uw nieuwe jacht oplopend tot meer dan 20%
  • 21% Btw terugvorder baar bij professioneel verhuren.
  • Rendement op uw investering.
  • Uw schip wordt door ons professioneel onderhouden.
  • Na elke verhuur wordt het jacht grondig schoongemaakt
  • Onbeperkt last minut eigen gebruik wanneer het jacht niet verhuurd is.
  • Uw jacht ligt altijd klaar om uit te varen
  • Aantrekkelijke extra korting op verhuur in het buitenland via onze partners in Kroatië en Griekenland

Zeiljachtenverhuur/ buy and charter

Een populair zeiljacht als de Dehler 38SQ, Dufour 320 GL, 370GL of Dufour 412GL brengen door verhuur zelfs geld op!

Het huren van een zeiljacht is steeds populairder aan het worden. Steeds meer mensen kiezen ervoor geen eigen jacht meer te bezitten en huren liever.

De verhuurder krijgt inkomsten, het schip wordt onderhouden en de huurders gebruiken een zeiljacht in topconditie. Daarnaast geniet de jachteigenaar van een zeer aantrekkelijke korting van maximaal 20% op de aanschafprijs van een nieuw jacht en kan de btw geheel of gedeeltelijk teruggevorderd worden.

Wij hebben nog ruimte voor nieuwe Dufour en Dehler eigenaren, type Dehler 29, Dufour 470 Grand large en Dufour 390 Grand Large maar ook de ruimere Dufour 412 Grand Large of een Dufour 430 Grand Large passen prima in ons programma. Zeilt u liever een Hanse, Bavaria, Beneteau, Jeanneau of ander type dan is dat uiteraard ook bespreekbaar. Stap nu extra gunstig in.

Het rendement is variabel, zeilt u zelf iets meer dan zal het rendement wat lager zijn, u ontvangt 65% van de huurinkomsten maar draagt zelf de kosten van liggeld, onderhoud en verzekering.  Op basis van voorgaande jaren kunnen wij u een goed inzicht geven in de opbrengsten en kosten van het zeiljacht.

Buy and charter gebruikt zeiljacht of motorjacht?

Naast nieuwe jachten verhuren wij ook jong gebruikte zeiljachten of motorjachten. Vaart u ook te weinig met uw zeil- of motorjacht, dan is verhuren misschien ook iets voor u. Voor de verhuur worden jong polyester gebruikte  zeiljachten en motorjachten tussen de 30 en 46 ft gezocht. Zowel 2 cabine, 3 cabine als ook 4 cabine jachten. Goed verhuurbare jachten zijn naast de gebruikelijke jachten van de merken Jeanneau, Beneteau, Dehler en Hanse tevens de Hallberg Rassy 31, Grand Soleil, Elan of Salona.

Onze huidige verhuurvloot bestaat uit 12 zeiljachten van de merken, Dehler, Dufour, Beneteau, Jeanneau en Bavaria. Waarvan er 1 zeiljacht, Dufour 360 Grand Large in Griekenland, Lavion ligt.

Dufour 390 GL

Dufour 320 GL

Dehler 34

Dufour 310GL binnen

Venturi Sailing zorgt zo met zeiljachtenverhuur ofwel buy and charter voor een optimale win-winsituatie. Neemt u voor uw specifieke vragen contact met Venturi Sailing op. Wij gaan graag met u samen op zoek naar de beste optie voor alle partijen.

Er zijn in Yerseke nog enkele nieuwe ligplaatsen beschikbaar voor zowel kleinere als grotere jachten in combinatie met buy and charter. Liever een jacht in Kroatië of Griekenland verhuren dat kan natuurlijk ook.

Maak zo spoedig mogelijk een afspraak op onze verhuur locatie in Yerseke om de kennis te maken met onze vloot en om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

info@venturi-sailing.nl of 06-21526278, Lennart Rijksen

Menu