Zeilopleidingen

Leren zeilen op een kajuitjacht, jachtzeilen, een lang gekoesterde droom voor de één, het eindelijk zelfstandig schipperen na jaren meevaren voor de ander of een nieuwe vakantiemogelijkheid voor het gezin. Wat uw achtergrond ook is, van beginner tot gevorderde kunt u bij ons terecht.  Wij leren u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen.

Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier. Wij geven privéles in blokken van drie uur. U kunt deze ook samenvoegen en aan boord blijven slapen. Zo verandert de les in een heerlijk weekendje weg met partner, gezin of vriend(in).

Venturi-sailing is een CWO-erkende zeilschool en u behaalt bij ons dan ook een erkend certificaat. Meer info over het CWO opleidingen www.cwo.nl

Kunt u al zeilen, maar heeft u nog specifieke zaken waar u zich in wilt bekwamen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo verzorgt Venturi-sailing uw opfriscursus als voorbereiding op bijvoorbeeld uw vakantie in de Middellandse Zee, een cursus op maat om beter te leren sluisvaren of motor-manoeuvreren.

Door onze unieke ligging aan het getijden water van de Oosterschelde kunt u tevens bij ons terecht voor een kennismaking in het varen op dit water. Ervaar het varen met stroom, bereken de doorvaarthoogte onder de zeelandbrug en maak kennis met de constant veranderende wereld van eb en vloed.

Beneteau First 285 Seagull

Na uw zeilopleiding kunt u uw opgedane kennis in de praktijk brengen door zelf te gaan varen, speciaal hiervoor kunt u gebruik maken onze dagverhuur van zeiljachten.

Lesprijzen privéles 2024 1 tot 3 personen
1 lesblok à 3uur € 219,-
3 lesblokken à 3uur € 635,-
9 lesblokken à 3uur * € 1899,-
Uurtarief 1 lesuur € 73,-
les op eigen schip per uur € 50,-
Prijzen per les incl. btw

*inclusief leidraad voor jachtzeilen

Nieuw

Menu