Jachtverhuur Zeeland

Thuisbasis Yerseke

Venturi-Sailing jachtverhuur Zeeland met het mooie Yerseke als thuisbasis. Het karakteristieke Yerseke, met zijn unieke oesterputten, grote actieve mossel- en oestervloot, bevindt zich direct aan het Nationaal park de Oosterschelde. De Oosterschelde is een uniek vaargebied met eb en vloed, waar u tijdens uw vaartochten een ontmoeting kunt hebben met bruinvissen of een zeehond.

Yerseke is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in de Zeeuwse delta, Grevelingen of Veerse Meer maar ook de  Belgische kust of een oversteek naar Engeland behoren tot de mogelijkheden. U vindt ons aan de jachthaven van Yerseke, Kettingweg 4 direct naast het kantoor van de havenmeester en restaurant ’t Kaaigat.

Fuiken die hangen te drogen aan boord in de haven van Yerseke een mooi gezicht

De Zeeuwse Delta

De Zeeuwse Delta, is een vaargebied met mogelijkheden voor jong en oud, om sportief te zeilen, maar ook voor de vakantie met kinderen met bijvoorbeeld een bezoek aan Neeltje Jans, de Oesterputten of het OosterscheldeMuseum. Met oude steden zoals Goes, Zierikzee, Veere en het vestingstadje Willemstad, die zeker een bezoekje waard zijn. De Oosterschelde is bekend en geliefd om zijn Zilte Zeeuwse zaligheden en culinaire heerlijkheden: kreeft, oesters en mosselen, wij geven u graag restaurant suggesties. Ga bijvoorbeeld eens lekker lunchen op een van de oude oesterputten bijvoorbeeld bij proeverij de Oesterij.

Voor jachtverhuur Zeeland moet u dus in Yerseke zijn!

Interactieve vaarroutekaart

Stel uw eigen route samen met de interactieve vaarroutekaart

Menu