NCP Wintercup vanuit Sibenik

Venturi-Sailing afsluitweekend, het zeilevenement vanuit Sibenik

Sluit het zeilseizoen samen met ons af tijdens dit lange weekend vanuit onze thuisbasis in Sibenik. Al weer enige jaren organiseren wij dit afsluitende weekend in Kroatië. Afhankelijk van het aantal deelnemers varen we met een 3, 4 of 5 cabine zeiljacht, Dufour, Hanse of Grand Soleil.

3 t/m 7 november 2022 € 525,- per persoon

De prijs is op basis van een kooi in een tweepersoonshut, taxi van luchthaven Zadar naar de jachthaven Sibenik, eindschoonmaak, lakens, handdoeken aan boord.

Bijkomende kosten zijn: Boordkas €25 p.p.p.d., vlucht naar Kroatië, Zadar.

Uiteraard is het ook mogelijk om als groep in te schrijven en zelfstandig mee te doen. Afhankelijk van het jacht naar keuze kunnen wij een passende scherpe offerte maken.

Vertrekhaven is ook nu weer de marina van NCP in Sibenik, centraal Kroatië. Goed bereikbaar met eigen vervoer of vliegen.
Vliegen kan bijvoorbeeld vanuit Eindhoven, Brussel/ Charleroi of Amsterdam op Zadar airport/ Split airport met onder meer Easyjet, Croatia airlines of Ryanair.

Het programma voor het afsluitweekend ziet er als volgt uit.

  • Donderdagmiddag: Aankomst Zadar luchthaven vanwaar we per taxibus naar de jachthaven Sibenik gaan en inschepen op ons zeiljacht.
  • Vrijdag/Zaterdag/Zondag: Samen zeilen.
  • Maandagochtend: Gezamenlijk vertrek per taxibus vanuit jachthaven Sibenik naar huis.

Deelnemen aan dit leuke zeilevenement of meer te weten komen hierover! Mail ons dan snel: info@venturi-sailing.nl

Sibenik, Marina Mandelina

Menu