NCP Wintercup vanuit Sibenik

NCP/ Venturi-Sailing afsluitweekend, het zeilevenement vanuit Sibenik

Sluit het zeilseizoen samen met ons af tijdens dit lange weekend vanuit onze thuisbasis in Sibenik. Al weer enige jaren organiseren wij samen met NCP dit afsluitende weekend in Kroatië. Afhankelijk van het aantal deelnemers varen we met een 3, 4 of 5 cabine zeiljacht, Dufour of Grand Soleil.

15 t/m 19 oktober 2020 € 495,- per persoon

De prijs is op basis van een kooi in een tweepersoonshut, taxi van luchthaven Zadar naar de jachthaven Sibenik, eindschoonmaak, lakkens, handdoeken aan boord.

Bijkomende kosten zijn: Boordkas €25 p.p.p.d., vlucht naar Kroatie, Zadar.

Uiteraard is het ook mogelijk om als groep in te schrijven en zelfstandig mee te doen. Afhankelijk van het jacht naar keuze kunnen wij een passende scherpe offerte maken.

Zo huurt u al een Dufour 375 GL, maximaal 8 personen voor 580 euro voor deze dagen ( bijkomende kosten transitlog 190euro).

Vertrekhaven is ook nu weer de marina van NCP in Sibenik, centraal Kroatië. Goed bereikbaar met eigen vervoer of vliegen.
Vliegen kan bijvoorbeeld vanuit Eindhoven, Brussel/ Charleroi of Amsterdam op Zadar airport/ Split airport met onder meer Easyjet, Croatia airlines of Ryanair.

Het programma voor de NCP wintercup ziet er als volgt uit.

  • Donderdagmiddag: Aankomst Zadar luchthaven vanwaar we per taxibus naar de jachthaven Sibenik gaan en inschepen op ons zeiljacht.
  • Vrijdag/Zaterdag/Zondag: Samen zeilen.
  • Maandagochtend: Gezamenlijk vertrek per taxibus vanuit jachthaven Sibenik naar huis.

Deelnemen aan dit leuke zeilevenement of meer te weten komen hierover! Mail ons dan snel: info@venturi-sailing.nl

Sibenik, Marina Mandelina

Menu