Jachtverhuur Zeeland

Jachtverhuur Zeeland

U zoekt naar een adres voor jachtverhuur in Zeeland? Dan heeft u die specialist in ons echt gevonden. Behalve als het adres voor jachtverhuur in Zeeland, zijn we ook de zeilschool van Zeeland en behoort zeilboot huren in Zeeland eveneens tot de mogelijkheden. Met ons vaart u altijd de juiste koers. U kunt bij ons een prachtig jacht huren in Yerseke, maar ook in Kroatië en Griekenland. U kunt ook kiezen om zelf een jacht met korting te kopen en die meteen weer via ons te verhuren. Bij ons is heel erg veel mogelijk.

Wij verhuren de mooiste kajuitjachten in zowel Yerseke als Kroatië

Bij ons als specialist in jachtverhuur in Zeeland huurt u de mooiste kajuitjachten. Dat kan al meer dan tien jaar en al tien jaar zijn de klanten bijzonder tevreden. Onze vloot bestaat uit moderne jachten vanaf 75 meter, jachten die echt alle mogelijkheden bieden om te overnachten. Onze huurboten worden uiteraard compleet aangeboden met dus opgemaakte bedden. We kunnen u als specialist in jachtverhuur in Zeeland bedienen vanuit Yerseke, daarnaast hebben we een aantal jachten in Sibenik, Kroatië. Ook in Griekenland beschikken we over een aantal jachten die u kunt huren. Bovendien werken we nog samen met een aantal verhuurpartners, partners die we zorgvuldig selecteren op service en kwaliteit.

Jachtverhuur Zeeland

U kunt ook kiezen voor buy and charter

Over jachtverhuur in Zeeland gesproken: u kunt via ons ook een eigen jacht verhuren. Dit kan zowel vanaf Yerseke als in Sibenik. Wij zoeken altijd nieuwe investeerders. Mocht u dus altijd al een eigen jacht hebben willen hebben, maar heeft u te weinig tijd dat jacht goed te onderhouden of om zelf te varen, dan bieden wij u de mogelijkheid die buy and charter heet. Wij bieden u dan aantrekkelijke korting op de aankoop van een jacht, die u via ons meteen weer verhuurt.

Ook specialist op het gebied van zeilopleidingen en zeilvakanties

En zo bieden we als specialist in jachtverhuur in Zeeland nogal wat meer. Ook als het gaat om zeilopleidingen en zeilvakanties is het goed zaken met ons doen. Vanuit thuisbasis Yerseke kunt u leren zeilen in een werkelijk uniek zeilgebied. Het unieke van dit vaargebied is dat u leert varen op getijde water. Er is sprake van eb en vloed en u zeilt tussen zeehonden en bruinvissen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de HISWA-RECRON en VZR Garant. Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een echte specialist.

Menu