Zeilboot huren Zeeland

Zeilboot huren in Nederland

Wilt u een zeilboot huren in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn dé specialist in jachtverhuur in Zeeland. Bij Venturi Sailing hebben we verschillende zeiljachten die u kunt huren. Zo zit er altijd wel een mooie zeilboot tussen die goed op uw wensen aansluit. Wij zijn al meer dan tien jaar lang hét adres voor liefhebbers van het zeilen. Via ons kunt u een zeilboot huren in Nederland, maar wij bieden ook mogelijkheden voor wie zelf een boot in het bezit heeft en deze graag wil verhuren. Uw eigen boot verhuren is geen slecht idee, omdat u de boot wellicht niet ieder zeilseizoen zal gebruiken. Charter and buy is ook nog een optie. Wij geven u dan korting op de aanschaf van de boot, zodat u deze via ons kunt verhuren. De mogelijkheden zijn eindeloos als u voor Venturi Sailing kiest.

Wij kunnen u ook leren zeilen

Huurt u een zeilboot via ons, dan ontvangt u een complete boot. Zelfs de bedden zullen dus netjes opgemaakt zijn. Overigens bieden we u niet alleen de mogelijkheid om een zeilboot in Nederland te huren, maar kunt u ook een opleiding volgen aan onze zeilschool in Nederland. U gaat dan samen met ons en andere deelnemers op zeiltocht. Tijdens deze zeiltochten doet u veel nieuwe kennis op over het zeilen. Zo kunnen wij u onder andere leren om op open zee te varen. Tijdens de zeiltochten valt er ook ontzettend veel te zien. Krijgt u liever privéles? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Zeilboot huren Zeeland

Een zeilboot huren in Nederland of in het buitenland?

Onze thuisbasis is Yerseke in Zeeland, maar u kunt via ons ook een zeilboot huren in Kroatië of in Griekenland. Lijkt een zeilvakantie in het buitenland u prachtig, dan bent u bij ons dus ook het juiste adres. Wilt u graag zeilen in Kroatië, kunt u overigens ook met ons mee op zeiltocht. Wij bieden namelijk ook een zeiltocht aan waarbij we vanuit Sibenik zullen vertrekken.

Bekijk ons indrukwekkende aanbod zeilboten

Kiest u ervoor om een zeilboot te huren in Nederland, dan zal onze vloot u zeker niet teleurstellen. Vraagt u zich af welke zeilboot het best op uw wensen aansluit? Dan nemen we onze mogelijkheden en uw wensen graag met u door. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de zeilboten die wij te huur aanbieden.

Menu