Zeilschool Zeeland

Zeilschool Zeeland

Wilt u leren zeilen in diverse wateren? Dan is Venturi Sailing de zeilschool Zeeland voor u. Wij zijn een CWO erkende zeilschool. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van de lessen binnen onze zeilschool Zeeland. Bovendien zijn we zeer flexibel met onze lessen. Zo kunt u lessen volgen wanneer het u uitkomt. Daarbij zijn veel van onze lessen privélessen. Hierdoor kunt u altijd leren wat u echt nodig heeft.

Opfrissen voordat u een jacht huurt

Bij Venturi Sailing kunt u verschillende zeiltechnieken leren. De meest voorkomende lessen in onze zeilschool Zeeland zijn privélessen of lessen op maat. We geven deze lessen veel aan onze klanten die gebruik maken van ons jachtverhuur Zeeland. Voordat deze mensen bij ons een zeilboot huren Zeeland, volgen ze een opfrisles. Dit is ideaal als u na de wintermaanden weer voor het eerst met een zeilboot wilt varen. Onze zeilschool Zeeland biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding weer even de eerste zeilervaring van het jaar op te doen. Als zeilschool Zeeland snappen we dat er een aantal dingen zijn weggezakt als u een half jaar of langer niet gezeild heeft.

Zeilschool Zeeland

De mogelijkheden bij Venturi Sailing als zeilschool Zeeland

Naast een opfrisles of cursus, kunt u bij onze zeilschool Zeeland ook informatie over de voorbereiding voor uw vakantie krijgen. Het is namelijk mogelijk om met een van de jachten van Venturi Sailing op vakantie te gaan voor een aantal weken. Bij onze zeilschool Zeeland bieden we u ook les in problemen en mankementen die zich voor kunnen doen. Uiteraard frissen we hierin ook de veiligheidsvoorschriften op. Wanneer u eropuit trekt met een gehuurde zeilboot, is het namelijk goed om te weten wat u moet doen bij problemen en pech. Onze monteurs staan altijd klaar om u te komen helpen.

Volg les wanneer u dat uitkomt

Als zeilschool Zeeland bieden we u een unieke mate aan flexibiliteit. U volgt namelijk een privéles bij onze zeilschool in Zeeland wanneer dat u uitkomt. Ook de inhoud van de les is flexibel en kan voor een deel op uw wensen worden aangepast. Onze instructeurs houden er daarnaast altijd rekening mee dat u weer veilig het water op kunt. Zo kunnen ze u wegwijs maken met het zeilen met een gennaker of spinnaker. Bovendien kunnen we uw lessen inrichten op zeilen voor ontspanning of sportief zeilen.

Probeer de Dehler jachten van Venturi Sailing

Wilt u leren zeilen met prachtige zeilboten zoals onze Dehler jachten? Dan is het volgen van lessen bij een zeilschool in Zeeland een verstandige keuze. Daarnaast geniet u bij venturi Sailing van flexibiliteit in het volgen van de lessen. Aansluitend kunt u heerlijk op vakantie met een van onze jachten.

Menu