Zeilschool Zeeland

Zeilschool Zeeland

Wilt u leren zeilen? Dan bent u bij onze zeilschool in Zeeland aan het juiste adres. Zeilen is een prachtige hobby met veel liefhebbers. Als u wilt zeilen, is het wel belangrijk dat u voldoende controle over de boot heeft. In onze zeilschool in Zeeland leren we u om zelfstandig te kunnen zeilen. Zo kunt u straks met uw eigen boot het water op. U krijgt bij ons altijd les van ervaren zeilers. Wij leren u graag hoe u op open zee kunt varen.

De zeilschool in Zeeland heeft verschillende programma’s

Als zeilschool in Zeeland bieden we verschillende programma’s aan die u kunt volgen om uw zeilkunsten te verbeteren. Zo hebben we bijvoorbeeld de introductieweekenden. Het introductieweekend duurt twee dagen en is ook geschikt als u nog geen zeilervaring heeft. Tijdens dit programma zullen we vertrekken vanuit onze thuisbasis Yerseke en zullen we rond Walcheren varen.

Zou u het zeilseizoen ook graag met ons willen afsluiten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om mee te gaan op een zeiltocht van vier dagen. Wederom vertrekken we uit Yerseke. Tijdens dit afsluitweekend zullen we samen met u en andere deelnemers de bestemming bepalen.

Zeilschool Zeeland

Zeilen in het buitenland

We bieden u ook de mogelijkheid om samen met ons de Belgische, Franse en/of Engelse kust te verkennen. Dat doen we door middel van een zeiltocht die 5 dagen zal duren. We beginnen met zeilen vanuit Yerseke. Het is voor deze zeiltocht wel vereist dat u beschikt over de basiskennis van het zeilen. De 5-daagse zeiltocht is ideaal als u wilt leren zeilen op zee.

Wilt u graag zeilen in het mooie Kroatië? Dan kunt u Kroatië ook samen met ons verkennen tijdens een zeiltocht van 7 dagen. Kiest u voor deze zeiltocht, dan beginnen we met varen in Sibenik.

CWO Jachtzeilen tidal/non-tidal 

Gaat u mee op een van de tochten van onze zeilschool in Zeeland? Dan kunt u tijdens iedere tocht de CWO Jachtzeilen tidal/non-tidal behalen. De CWO IV verzorgen we alleen op aanvraag. Heeft u deze opleidingen behaald, dan betekent dit dat u in staat bent om zelfstandig te zeilen.

U kunt bij ons ook boten huren

Niet alleen is Venturi Sailing een zeilschool, maar u kunt bij ons ook een zeilboot huren in Zeeland. Heeft u al ervaring met zeilen en zou u graag zelfstandig de zee op willen gaan? Dan bent u bij ons dus ook aan het juiste adres.

Menu